Personal

Malin Wagner
Tandläkare

Tog sin tandläkarexamen på Sahlgrenska akademin vid Göteborgs Universitet 2006. Arbetade 4,5 år inom Folktandvården och kom till Plaza i Januari 2011. Hon har under flera år arbetat med ett brett spektrum av varierad tandvård och älskar sitt jobb. Malin gillar att följa utvecklingen som finns inom tandvården, både med material och metoder. Som tandläkare är hon engagerad, noggrann och varsam, och värdesätter ett personligt omhändertagande och hög kvalitet. Hon är social med stort patientfokus.

Fritiden spenderas oftast med familjen. Född och uppvuxen i Kiruna.

Imola Rancz
Tandhygienist

Imola tog tandhygienistexamen 2012 vid Sahlgrenska akademin i Göteborg. Hon har därefter arbetat inom privat tandvård i Göteborg. Hon har arbetat med varierad och kvalitativ vård för vuxna. Som behandlare vill hon att patienterna ska känna sig trygga och ta aktiv del i sin behandling.

Hon talar flera språk, svenska, ungerska, engelska, spanska, lite tyska samt rumänska.

På fritiden gillar hon att umgås med familjen, spela golf och bergsklättra.

Peter Nilsson
Docent Specialist i Käkkirurgi

Erfaren och duktig specialist i käkkirurgi. Erbjuder kirurgiska behandlingar, bland annat tandimplantat, till våra och inremitterade patienter. Arbetar som klinikchef på Käkkirurgin på Ryhovs sjukhus i Jönköping.

Tidigare hockeyspelare. Bördig från Luleå.

Marie Andreasson
 
Tandsköterska

Marie har arbetat som tandsköterska sen 1990. Det finns inte mycket hon inte kan. Kompetent, erfaren och patientorienterad, alltid med ett glatt humör.

När hon inte arbetar gillar Marie att umgås med familjen och träna.

Catarina Kjellberg
Tandsköterska

Erfaren och duktig tandsköterska med hög kompetens och stort omhändertagande. Har arbetat som tandsköterska sen 2011.

Fritiden spenderas gärna med man och döttrarna i sommarhuset i Espevik eller varför inte på golfbanan.

Åsa Johansson
Receptionist och Tandsköterska

Åsa har varit tandsköterska sen 2009 och utbildade sig därefter inom ekonomi 2018. Åsa har arbetat som sköterska på Folktandvården samt administratör för ekonomifrågor på VG Regionens huvudkontor. Nu är hon vår ”nya Susanne” men kan även arbeta på rummen.

På fritiden gillar Åsa att umgås med familjen och träna, gärna löpning.