Warning: Creating default object from empty value in /customers/d/4/0/plazatandvard.se/httpd.www/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Nyheter – Plaza Tandvård

Välkommen till Plaza Tandvård!

By | Okategoriserade

Plaza Tandvård är en klinik som startades av tandläkare Göran Lassing. Göran arbetade som privattandläkare under drygt 40 år. Den mesta av tiden verksam i Borås, men även en kortare period i Uddevalla. 2011 köpte tandläkare Malin Wagner mottagningen och under 2011 till 2015 arbetade Malin & Göran tillsammans. I Juli 2015 gick Göran slutgiltigt i pension. Han finns dock fortfarande som en konsulterande resurs och är en stor tillgång med sin långa erfarenhet, även om största tiden nu läggs på familj, stuga och Corvette-bilar.

Tandläkare Malin Wagner utbildade sig vid Göteborgs Universitet, Sahlgrenska akademin 2001-2006. Den kliniska banan startade på Folktandvården de första 4,5 åren och därefter några månader som anställd hos ovan nämnda Göran innan klinikköpet 1 April 2011.

Plaza Tandvård är en kundfokuserad klinik. Vår vision är att kunna erbjuda våra patienter de bästa förutsättningarna för friska munnar, både funktionellt och estetiskt. Vi är en allmäntandvårdsklink som arbetar med vuxna patienter men sen många år har vi egen käkkirurg knuten till oss. Vi arbetar delegerat teamfokuserat, det vill säga alla i vår personalstyrka är engagerade, högt utbildade i sina områden och bidrar till att ge våra patienter den bästa möjliga vården.

Vår tandläkare Malin Wagner är social med stort patientfokus. Som behandlare är hon noggrann och varsam.

Vår tandhygienist Rijana Mamutovic är engagerad och erfaren.

I receptionen träffas Susanne, vår klippa och den som gör sitt bästa för att tillmötesgå våra patienters önskemål om tider och upplägg med betalningar och annat. Våra tandsköterskor Catarina och Marie är mycket kompetenta, välorganiserade och omhändertagande.

Vår käkkirurg Peter Nilsson är docent och klinikchef på Käkkirurgiska kliniken på Ryhov i Jönköping. Han har lång erfarenhet och är den som opererar våra implantatskruvar och svårare operationer.

Du hittar oss i centrala Borås på Allégatan, vid Scandic och polishuset. Vi arbetar varierade tider för att kunna erbjuda tider som passar alla. Inför större behandlingar och vid önskemål ger vi alltid specificerade kostnadsförslag och stor vikt läggs vid att du som patient ska vara med på vad vi gör och varför.

Välkommen att boka tid.